Familiebedrijf

Bijna 40 jaar geleden rondde Ferde zijn parketteurs opleiding af en startte hij met het maken van de mooiste houten vloeren. In 2005 richtte hij samen met zijn vrouw Vera een legbedrijf op genaamd ‘Balk Parket’. Omdat de naam ‘Balk Parket’ veronderstelde dat ze alleen parket vloeren verkochten werd er al snel een stap gemaakt naar een nieuwe bedrijfsnaam; ‘Plankenland’ was geboren!

Het bedrijf groeide snel en er werd een aantal keren verhuisd van showroom en werkplaats.

Dochters Manon en Marloes hielpen Vera op zaterdag in de showroom en voorzagen klanten van een lekker kopje koffie. In 2015 trad ook schoonzoon Jarco toe tot het familliebedrijf. Ferde leidde hem op tot zelfstandig vloerlegger waardoor ook hij nu zelfstandig de mooiste houten-, PVC en laminaatvloeren legt.

In 2019 verhuisde het bedrijf naar een nieuw, groter pand en werden de openingstijden uitgebreid waardoor er voor jongste dochter Marloes een mooie kans kwam om fulltime binnen het bedrijf te gaan werken als Sales en marketing medewerker. Twee jaar later in 2021 trad ook oudste dochter Manon toe tot het bedrijf. Manon en Marloes vormen samen met Vera het verkoopteam van ons mooie familiebedrijf, zij stellen samen met jou jouw droomvloer samen en kunnen je voorzien van een passend en kundig advies!

Ons team van vakmannen bestaat uit Ferde en Jarco met daarnaast nog onze vaste ZZP-ers.

Samen hebben zij al heel wat jaren ervaring en voorzien zij jouw huis van de mooiste laminaat- PVC- en houten vloeren!

#
#

Ferde

Ferde, eigenaar, vakman en.. het creatieve brein achter onze vloeren en traprenovaties!
Ferde legt en renoveert al 35 jaar de mooiste houten vloeren. Naast het leggen van deze houten vloeren houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en kleuren. Daarnaast is hij ook onze man die in opdracht van THE STAIRS FACTORY droomtrappen creëert.
Laat je een nieuwe vloer leggen, of je bestaande vloer renoveren? Grote kans dat je hem tegenkomt! .. in de verkoop zul je Ferde niet snel tegenkomen, dit laat hij graag aan de dames over.

Vera

Vera, eigenaar en dé kennisbank van Plankenland Vloeren & Zo!
Vera draait naast Ferde al bijna 35 jaar mee in de vloeren wereld! Wil je informatie over onze vloeren of bepaalde producten binnen ons assortiment? Een afspraak maken in onze showroom? De planning van de vloer wijzigen? Of je factuur eerder ontvangen vanwege een bouwdepot? Dan moet je bij Vera zijn!

#
#

Manon

Manon, de klantenspecialist! Manon helpt jou graag met het uitzoeken van jouw nieuwe vloer. Advies nodig of de vloer wel bij jouw interieur past, geschikt is voor vloerverwarming of twijfel je over de breedte of kleur? Manon adviseert je graag! Ook naderhand kan het zijn dat je in contact komt met Manon. Ze houdt zich namelijk ook bezig met de planning en administratie.

Marloes

Marloes, dé social media expert van Plankenland Vloeren & Zo.
Marloes zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst op onze social media én dat de website up-to-date blijft. Ook is zij te vinden in de showroom waar ze je graag helpt met het uitzoeken van jouw droom vloer!
Ben je opzoek naar een nieuwe vloer, en breng je een bezoek aan onze showroom? Grote kans dat zij je van alle mogelijkheden en informatie voorziet!

#
#

Jarco

Jarco, dé vloerlegger van Plankenland Vloeren & Zo!
Een aantal jaar geleden per toeval bij ons binnengekomen en nu al bijna 6 jaar legt, levert en bewerkt hij de mooiste vloeren! Jarco legt onze PVC, laminaat en houten vloeren en leert daarnaast de fijne kneepjes om ook straks naast Ferde bij THE STAIRS FACTORY aan de slag te gaan! Laat je jouw vloer door ons leggen of leveren? Grote kans dat je hem treft!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0