Goedkope houten vloeren

Vol goede moed ga je op zoek naar een aanbieder van goedkope houten vloeren. Een verhuizing. Gebruikerssporen. Een nieuw interieur. Er zijn honderden redenen om een nieuwe vloerbedekking te willen aanschaffen. Wat de reden ook is: Plankenland kan je hierbij helpen. Met ons ruime assortiment is er ongetwijfeld een vloer die bij jou en jouw interieur past. Bel vandaag nog voor een afspraak!

Bekijk houten vloeren

Ons assortiment

Bij Plankenland bieden wij onze klanten graag goedkope houten vloeren aan. Daar staat echter wel wat tegenover. Ze moeten van goede kwaliteit zijn. Om zoveel mogelijk mensen van goedkope houten vloeren kunnen voorzien, hanteren wij een ruim aanbod. Er is voor ieder wat wils. Zo kun je bij ons terecht voor:

Massieve vloeren

Het is de meest eenvoudige vorm van houten vloerbedekking: de massief houten vloer. De planken worden namelijk uit één stuk natuurlijk vol hout geschaafd. Dit type kent enkele voordelen. Zo heeft het een uniek uiterlijk en is het ook ontzettend duurzaam. Er kleven echter ook nadelen aan deze (relatief) goedkope houten vloeren. Zo zijn ze niet watervast en gaat het materiaal niet samen met vloerverwarming.

Multiplank

Een ander type goedkope houten vloer is de multiplank. Dit wordt ook wel een duoplank of multivloer genoemd. Deze vloerbedekking bestaat in de regel uit twee delen. Een toplaag en een multiplex. In veel gevallen wordt de toplaag van eiken- en het multiplex van berkenhout gemaakt. Deze goedkope houten vloeren hebben als voordeel dat ze stabiel zijn, tegen vloerverwarming kunnen en niet makkelijk krom trekken. Ook kennen ze een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Er zijn natuurlijk ook nadelen voor deze goedkope houten vloeren te noemen. Het productieproces is duurder dan die van een massieve vloer.

#
#

Geschilderde houten vloeren

Goedkope houten vloeren kunnen – zoals zoveel houten objecten – ook geschilderd worden. Je vindt ze dan ook veel in televisieprogramma’s en woonbladen terug. Denk aan Eigen Huis en Tuin of Wonen Landelijke Stijl. Bij Plankenland hebben wij veel verschillende, trendy modellen die je zelf kunt samenstellen. Zo creëer je heel makkelijk de gewenste uitstraling.

Maak van goedkoop geen duurkoop

Overal in het land te vinden, goedkope houten vloeren. Echter goedkoop blijkt maar al te vaak duurkoop te zijn. Containerverkoop, eenmalige fabrieksverkoop etc., pas op met deze termen. En is de genoemde prijs in of exclusief BTW?

Plankenland biedt betaalbare houten vloeren van de allerbeste kwaliteit, inclusief CBW garantie en gelegd door onze eigen bekwame vloerleggers. Geen Chinese bulkproducten maar eerlijk eiken uit Europese bospercelen. Voor eerlijke betaalbare Frans eiken vloeren, multiplanken en verouderde vloeren kijk je bij onze aanbiedingen.

Direct goedkope houten vloeren kopen?

Massief. Multiplank. Geschilderd. Op het gebied van goedkope houten vloeren is er van alles mogelijk. En het allermooist? Je vindt ze allemaal bij Plankenland. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Bel hiervoor naar 038-4600251. Je bent daarna van harte welkom aan de Eiffelstraat 40 te Zwolle. Op vrijdag en zaterdag kun je onze showroom zonder afspraak tussen 10.00 en 16.00 uur bezoeken. Je kunt natuurlijk ook direct een offerte bij ons aanvragen of ons contactformulier invullen. Eén ding is zeker: van de goedkope houten vloeren van Plankenland wordt iedereen blij!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0