Houten vloer Vlaardingen

Voor houten vloeren nabij Vlaardingen ben je aan het juiste adres bij Plankenland. Wij hebben een groot assortiment houten vloeren, stuk voor stuk van topkwaliteit. Je hebt jarenlang plezier van een houten vloer, dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor een houten vloer. Omdat een houten vloer voor een groot deel bepalend is voor jouw interieur, vinden we het belangrijk je goed te adviseren. Wij nemen graag de tijd voor je om de mogelijkheden door te spreken. Breng gerust een bezoek aan onze showroom! Hier adviseren we je graag over jouw nieuwe houten vloer in Vlaardingen.

Op zoek naar een houten vloer in Vlaardingen?

Heb je in Vlaardingen zelf geen geschikte houten vloer kunnen vinden? Breng dan eens een bezoek aan Plankenland! Onze showroom is gevestigd in Zwolle. De vloeren leveren en leggen wij uiteraard ook gewoon in Vlaardingen. Dit doen wij onder andere bij bedrijven aan particulieren. Je kunt ons aanbod houten vloeren via deze website bekijken, maar je kunt ook langskomen in onze showroom. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Groot aanbod houten vloeren

Benieuwd naar ons aanbod houten vloeren? In ons assortiment kun je diverse soorten vloeren vinden:

  • Verouderde houten vloeren. Momenteel erg populair. Met een verouderde houten vloer creëer je een prachtige uitstraling in bijvoorbeeld de woonkamer. In onze showroom hebben we een groot assortiment verouderde houten vloeren.
  • Geschilderde houten vloeren. In diverse woonprogramma’s zien we de geschilderde houten vloer regelmatig voorbijkomen. Wij werken onze geschilderde houten vloer af met minimaal 2 lagen Rainbow color primer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Meer weten over houten vloeren? 

Plankenland is dé specialist op het gebied van houten vloeren in Vlaardingen. Wil je meer weten over de diverse legmethodes van een houten vloer, of ben je benieuwd hoe het zit met vloerverwarming in combinatie met houten vloeren? Bekijk onze informatie over houten vloeren.

De rit van Vlaardingen naar Zwolle voor een houten vloer, meer dan waard! 

Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Benieuwd naar onze actuele openingstijden? Bekijk deze op onze contactpagina!

Contact

Voor vragen, een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak, bereik je ons telefonisch via 038-4600251. Ook kun je ons natuurlijk een e-mail sturen via info@plankenland.nl. We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom. Wie weet ligt er binnenkort wel een prachtige houten vloer in jouw woning in Vlaardingen!

Houten vloer Vlaardingen

Veelgestelde vragen over houten vloeren

We begrijpen dat je vragen hebt over onze houten vloeren en onze diensten in Vlaardingen. Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen om je te helpen meer te weten te komen over wat we te bieden hebben.

1. Waar kan ik houten vloeren in Vlaardingen vinden?

Als je op zoek bent naar hoogwaardige houten vloeren in Vlaardingen, hoef je niet verder te zoeken. Plankenland is jouw adres voor prachtige houten vloeren. Onze showroom is gevestigd in Zwolle, maar we leveren en leggen ook vloeren in Vlaardingen.

2. Wat maakt houten vloeren zo populair?

Houten vloeren zijn geliefd vanwege hun duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Ze voegen warmte en karakter toe aan elk interieur, waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel mensen.

3. Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een houten vloer?

Absoluut! Bij Plankenland nemen we de tijd om je te adviseren en alle mogelijkheden met je door te nemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de perfecte houten vloer vindt die bij jouw interieur in Vlaardingen past.

4. Welke soorten houten vloeren bieden jullie aan?

We hebben een gevarieerd assortiment houten vloeren, waaronder:

  • Verouderde houten vloeren, momenteel erg populair voor een prachtige uitstraling.
  • Geschilderde houten vloeren, met een afwerking van minimaal 2 lagen Rainbow color primer, verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

5. Hoe kan ik jullie aanbod bekijken?

Je kunt ons aanbod houten vloeren bekijken op onze website, maar we nodigen je ook graag uit in onze showroom in Zwolle. Daar kun je de vloeren in het echt zien en voelen.

6. Bieden jullie ook traprenovaties aan?

Ja, naast houten vloeren bieden we ook traprenovaties in Vlaardingen aan. We kunnen je trap transformeren en dezelfde stijl en kwaliteit bieden als onze vloeren.

7. Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?

De actuele openingstijden van onze showroom kun je vinden op onze contactpagina op de website.

8. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Voor vragen, een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak kun je ons telefonisch bereiken op 038-4600251. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@plankenland.nl. We staan klaar om je te helpen en hopen je binnenkort te verwelkomen in onze showroom. Wie weet ligt er binnenkort wel een prachtige houten vloer in jouw woning in Vlaardingen!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0