Houten vloeren Apeldoorn

De vloerspecialist voor Gelderland

Talloze houten vloeren van Plankenland vinden hun weg naar Apeldoorn en omgeving. De statige herenhuizen rond het Loo of de nieuwbouwprojecten bij Woudhuis, overal weet men de scherpe prijs en uitstekende kwaliteit en service te waarderen.Binnen een half uurtje rij je over de A 50 naar industrieterrein “de Marslanden” in Zwolle. Hier vind je aan de Bailystraat 2J dè houten vloeren specialist voor Gelderland en omgeving. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in massief eiken houten vloeren, houten vloeren in de vorm van multi planken en verouderde houten vloeren. Dus de beste houten vloeren Apeldoorn vind je in Zwolle

Ons assortiment houten vloeren

Woonachtig in Gelderland en op zoek naar een houten vloeren specialist in Apeldoorn? Bij Plankenland hebben we een breed assortiment (houten) vloeren. Denk hierbij aan geschilderde houten vloeren, eiken vloeren,  multiplanken en niet te vergeten: onze bekende Perigord houten vloer. Houten vloeren in Apeldoorn leveren wij zowel aan bedrijven (van architecten tot aannemers) als particulieren.

Robuuste houten vloer in Apeldoorn?

Wellicht heeft u net een prachtig herenhuis rond het Loo gekocht en bent u op zoek naar een vloer die bij het huis past. Wij raden u een houten vloer aan. Dit kan bijvoorbeeld een verouderde houten vloer zijn,. Dit type vloer bevat open noesten en natuurlijke beschadigingen. De natuurlijke beschadigingen zorgen voor een eeuwenoud uiterlijk. Een vloer met karakter! Uiteraard behandelen we alle vloerdelen met een naturel of kleur olie. En het grote voordeel aan dit type vloer? Verouderde vloeren worden steeds mooier door het gebruik! Dit maakt de vloer gelijk bijzonder kindvriendelijk. Bekijk ook onze traprenovaties.

Contact met de houten vloer specialist in Apeldoorn?

Heeft u een vraag over de levering van houten vloeren in Apeldoorn? U wilt u meer weten over het onderhoud van houten vloeren? U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken! Gebruik hiervoor onderstaande contactgegevens.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier