Houten vloeren Kampen

Bent u op zoek naar houten vloeren in Kampen? Bij Plankenland vindt u verschillende soorten vloeren voor in uw woning. Wilt u een eiken vloer laten leggen in uw woonkamer of bent u van plan om uw slaapkamer te voorzien van een mooie houten vloer? Wij bieden u scherp geprijsde houten vloeren in Kampen met een hoge kwaliteit. En dat is nog niet alles, want wij leveren uw nieuwe vloer snel bij u thuis! In de tekst hieronder leest u meer over de verschillende houten vloeren in ons assortiment.

Uw keuze, ons assortiment

Bent u benieuwd naar onze houten vloeren? Wij verkopen onder andere Barnwood vloeren. Dit zijn houten vloeren met een eigen verhaal. Wij zoeken planken met de juiste uitstraling om er vervolgens een unieke plank van te maken. Vaak zijn deze planken afkomstig van oude vervallen schuurtjes langs de weg. Wij hebben al meerdere klanten in Kampen blij gemaakt met deze Barnwood houten vloeren. Verder verkopen wij ook verschillende soorten eiken houten vloeren. Heeft u al een keuze kunnen maken?

Bezoek onze showroom voor houten vloeren in Kampen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor houten vloeren. Kampen ligt op nog geen half uur rijden vanaf Plankenland. Bent u op onze website al een mooie houten vloer tegengekomen, maar wilt u deze vloer eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom aan de Baileystraat in Zwolle. Wij helpen u graag bij het vinden van uw toekomstige houten vloer. In onze showroom kunt u houten vloeren bekijken voor uw woning in Kampen. Bent u van plan om een houten vloer uit te zoeken in onze showroom? Neem dan alvast de maten van de te leggen ruimte mee. Zo maakt u het voor ons eenvoudiger om de juiste offerte op te stellen. Let op: onze showroom is enkel geopend op afspraak. Dit doen wij, zodat u in alle rust het aanbod houten vloeren kunt bekijken. U kunt bij ons ook terecht voor een traprenovaties.

Houten vloeren Kampen bestellen bij Plankenland

Plankenland is voor u het juiste adres als u op zoek bent naar houten vloeren in Kampen. Wij verkopen vloeren van top kwaliteit en geven u advies waar nodig. Weet u bijvoorbeeld al hoe u een houten vloer moet onderhouden? U kunt contact met ons opnemen voor meer vragen en/of informatie. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 038-4600251 of vul het contactformulier in.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier