Houten vloeren Utrecht

Op zoek naar houten vloeren Utrecht? In het historische stadje met de Domtoren zijn onze leggers al meerdere keren geweest voor het leggen van een prachtige vloer. Onze doe het zelf vloeren kunt u ook eenvoudig zelf leggen in uw woonruimte. Benieuwd naar ons assortiment houten vloeren Utrecht? Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom (op afspraak), gevestigd in Zwolle. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte vloer. Meer weten over de houten vloeren van Plankenland? Lees dan snel verder!

De perfecte uitstraling

In ons assortiment vindt u verschillende soorten houten vloeren Utrecht. Bekijk bijvoorbeeld onze houten vloeren van Barnwood. Barnwood planken zijn afkomstig van vervallen schuurtjes langs de weg of in een weiland. De planken met de perfecte uitstraling worden voor u uitgekozen en klaar gemaakt voor gebruik. De Barnwood houten vloer past goed bij u als u op zoek bent naar een houten vloer met een verhaal. Wij leveren deze planken in 4 verschillende soorten.

Smaakvol ingerichte showroom voor houten vloeren Utrecht

Benieuwd naar de andere soorten houten vloeren van Plankenland? Ontdek al deze soorten houten vloeren Utrecht op onze website. Bent u er nog niet helemaal uit? Kom dan eens langs in onze showroom. Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang 100% aandacht. Onze smaakvol ingerichte showroom is zeker de moeite waard als op zoek bent naar uw toekomstige vloer. Ook voor houten vloeren tegen een scherpe prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een traprenovatie.

Houten vloeren Utrecht kopen

Bij Plankenland bent u er zeker van dat u een houten vloer van hoge kwaliteit koopt tegen een scherpe prijs. Wij zijn een erkend CBW lid en voor u een betrouwbare partner. Voor een mooie houten vloer in Utrecht, kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Plankenland. Kom langs in onze showroom voor een op maat gemaakte offerte. Neem wel even de maten van de ruimte mee die u wilt leggen, zodat wij u de exacte kosten van uw nieuwe vloer kunnen geven. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over houten vloeren Utrecht.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier