Houten vloer Heino

Heino ligt op een steenworp afstand van Zwolle. Het plaatsje Heino kent circa 7000 inwoners. Plankenland komt regelmatig in Heino voor het leggen van een nieuwe houten vloer. Ook weten de inwoners van Heino onze showroom in Zwolle te vinden. Ben je woonachtig in Heino en ben je op zoek naar een houten vloer of een eiken vloer? Kom langs in onze showroom of bekijk de mogelijkheden via onze website. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Ons aanbod houten vloeren

Wij hebben een groot aanbod houten vloeren. Voor ieder wat wils! De laatste tijd zijn geschilderde houten vloeren erg populair. Een geschilderde houten vloer is in alle denkbare kleuren mogelijk. Hierdoor krijgt de houten vloer een persoonlijke uitstraling. Geschilderde houten vloeren zijn in veel woonprogramma’s te zien, ook op diverse woonbeurzen is het een populaire vloer. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Onze showroom nabij Heino

Onze showroom is gevestigd in Zwolle, nabij Heino. Na een rit van slechts 15 minuten bereik je onze showroom. Van plan om langs te komen? Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Eiken vloeren

Veel mensen zijn op zoek naar een eiken vloer. Eiken vloeren zijn populair dankzij de robuuste uitstraling. Voor een eiken vloer, ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment bevinden zich onder andere Raftwood eiken vloeren, eiken kloostervloeren, Europees eiken houten vloeren en Frans eiken houten vloeren. Bekijk enkele voorbeelden van eiken vloeren. De vloeren verdienen het echter zeker om in het echt te bekijken. Kom dus zeker eens langs in onze showroom!

Lees meer

Copyright © 2022 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0