Houten vloer Kampen

Ben je op zoek naar een houten vloer voor jouw woning of bedrijfspand in Kampen? Bij Plankenland vind je verschillende soorten vloeren voor in jouw woning of bedrijfspand. Wil je een eiken vloer laten leggen in de woonkamer of ben je van plan om jouw slaapkamer te voorzien van een mooie houten vloer? Wij bieden je scherp geprijsde houten vloeren in Kampen met een hoge kwaliteit. En dat is nog niet alles, want wij leveren jouw nieuwe vloer snel bij jou thuis! In de tekst hieronder lees je meer over de verschillende houten vloeren in ons assortiment. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren. Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Jouw keuze, ons assortiment

Ben je benieuwd naar onze houten vloeren? Wij verkopen onder andere Barnwood vloeren. Dit zijn houten vloeren met een eigen verhaal. Wij zoeken planken met de juiste uitstraling om er vervolgens een unieke plank van te maken. Vaak zijn deze planken afkomstig van oude vervallen schuurtjes langs de weg. Wij hebben al meerdere klanten in Kampen blij gemaakt met deze Barnwood houten vloeren. Verder verkopen wij ook verschillende soorten eiken houten vloeren. Heb jij al een keuze kunnen maken?

Bezoek onze showroom voor houten vloeren in Kampen!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor houten vloeren. Kampen ligt op nog geen half uur rijden vanaf Plankenland. Ben je op onze website al een mooie houten vloer tegengekomen, maar wil je deze vloer eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Zwolle. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw toekomstige houten vloer. In onze showroom kun je houten vloeren bekijken voor jouw woning in Kampen. Ben je van plan om een houten vloer uit te zoeken in onze showroom? Neem dan alvast de maten van de te leggen ruimte mee. Zo maak je het voor ons eenvoudiger om de juiste offerte op  te stellen. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Jouw houten vloer in Kampen

Plankenland is voor jou het juiste adres als je op zoek bent naar een houten vloer in Kampen. Wij verkopen vloeren van top kwaliteit en geven je advies waar nodig. Weet je bijvoorbeeld al hoe je een houten vloer moet onderhouden? Je kunt contact met ons opnemen voor  meer informatie. Wil je een afspraak maken? Bel ons dan op 038-4600251 of vul het contactformulier in.

Lees meer

Copyright © 2022 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0