Houten vloer Meppel

Meppel is een gezellige stad in Drenthe. Meppel wordt ook wel eens het Mokum van het Noorden genoemd. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht ook in Meppel te vinden zijn! Net als in Amsterdam, bevinden deze grachten in Meppel zich ook in het centrum van de stad. Met circa 33.000 inwoners is het in Meppel echter een stuk rustiger wonen. En dat weten veel Meppelers te waarderen.
Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
  Geen producten gevonden

Ben je woonachtig in Meppel en wil je jouw woning opknappen? Of ga je wonen in Meppel? De keuze voor het type vloer is een belangrijke. Veel mensen bepalen de rest van de inrichting van het huis op basis van de vloer. Wanneer je op zoek bent naar een houten vloer, ben je bij Plankenland aan het juiste adres!

 

Plankenland is gevestigd nabij Meppel

Onze showroom is niet gevestigd in Meppel zelf. Wij zijn namelijk gevestigd in Zwolle. Op slechts 25 minuten rijafstand vanaf Meppel kun je ons vinden. In onze showroom bevinden zich meerdere houten vloeren. Er is veel mogelijk op het gebied van houten vloeren! In ons assortiment bevinden zich onder andere:

 • Raftwood eiken vloeren
 • Eiken kloostervloeren
 • Europees eiken houten vloeren
 • Frans eiken houten vloeren
 • Verouderde houten vloeren
 • Multiplanken
 • Geschilderde houten vloeren
 • Frans grenen houten vloeren
 • Europees grenen houten vloeren

Via onze website kun je een goede impressie krijgen van onze houten vloeren. Om een volledig beeld te krijgen van ons assortiment, raden we je echter aan om langs te komen in onze showroom. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Eiken vloeren

Onder de houten vloeren, zijn eiken vloeren erg populair. Een eiken vloer past eigenlijk in elk interieur. Een eiken vloer heeft verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kan er onder andere gekozen worden voor het oliën, roken, borstelen, lakken, logen of borstelen van een eiken vloer. Al met al heeft een eiken vloer een robuuste maar stijlvolle uitstraling!

Neem contact op!

Wil je meer weten over onze houten vloeren? Of wil je jouw houten vloer ook laten leggen door de vakmensen van Plankenland? Neem voor meer informatie over een houten vloer in Meppel contact met ons op via 038-4600251.

Lees meer

Copyright © 2022 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0