Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschilderde houten vloeren

Uw eigen stijl; uw eigen vloer. Leverbaar in iedere kleur!

Waarom een geschilderde houten vloer?

U heeft ze vast wel gezien op TV bij Eigen huis en tuin, VT wonen, de woonbeurs of in de ‘Ariadne’, ‘Wonen landelijke stijl’ of andere woonbladen. Trendy houten vloeren in vele dekkende kleuren geven je huis een persoonlijk karakter en de tegenwoordig zo gewilde landelijk of scandinavische uitstraling. CBW logo

Ook Eigen huis en tuin legt de witte vloeren van Plankenland

Waarom een geschilderde houten vloer?
U heeft ze vast wel gezien op de woonbeurs of in de ‘Ariadne’, ‘Wonen landelijke stijl’ of andere woonbladen. Trendy houten vloeren in vele kleuren geven je huis een persoonlijk karakter en de tegenwoordig zo gewilde ‘broccante” uitstraling.
Welk soort houten vloer is het meest geschikt
Eigenlijk is elke plank geschikt om geschilderd te worden, de keus welke plank het wordt is vaak afhankelijk van het budget en de gewenste uitstraling.Wil je een strakke houten vloer dan kies je de plexplank, wanneer je een robuuste vloer mooier vindt is een grenen of eiken plank de beste keus.
En de verf dan?
Wij werken onze geschilderde vloeren af met minimaal 2 lagen Rainbow color primer, deze verf is in alle ral kleuren leverbaar. Daarna volgt nog een laklaag in mat, satijn of glans.

Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige Mediterrane huizen heeft? Plankenland begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden, en die hebben we gevonden… Met trots presenteren we de Schilders vloeren.
Schilders vloeren zijn vloeren met een natuurlijke uitstraling
Schilders vloeren zijn authentieke, karakteristieke vloeren die een originele, natuurlijke uitstraling combineren met modern gebruiksgemak. Zo’n vloer zorgt meteen voor een warme sfeer en gezellige uitstraling in elke ruimte en sluit naadloos aan bij elke woonstijl.
Heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming
De vloerdelen zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn Schilders vloeren door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

Schilders vloeren zijn volledig naar uw wens te leveren en betekenen maatwerk. Zo bezit u gegarandeerd een unieke vloer die perfect aansluit bij uw woning. De leverbare types zijn geschaafd of getrommeld. De vloerdelen kunnen in elke gewenste ral kleur afgewerkt worden.