Houten vloer Nijverdal

Ben je op zoek naar een houten vloer in Nijverdal? Bij Plankenland kun je terecht voor verschillende houten vloeren. Zo hebben wij Raftwood eiken vloeren, eiken Kloostervloeren en Frans eiken houten vloeren in het assortiment. En dat niet alleen, want wij kunnen je nog veel meer bieden. Bekijk maar eens onze website en ontdek onze prachtige vloeren. Wil je een nieuwe vloer leggen in jouw woning in Nijverdal? Dan helpen wij je graag bij de keuze voor een houten vloer. Onze vloeren worden gemaakt van natuurlijk materiaal met als voordeel dat je een ruimte heel eenvoudig een warmere uitstraling kunt geven. Wij, als specialist, geven je graag meer advies op het gebied van houten vloeren in Nijverdal. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Een vloer met mogelijkheden

Een vloer kan veel betekenen voor een ruimte in jouw huis. Met een vloer kun je net wat meer sfeer creëren en met een houten vloer zorg je voor een warme en natuurlijke uitstraling. Bij Plankenland hebben we een groot assortiment houten vloeren. Er zit vast een geschikte vloer tussen voor jouw woning! Zo kun je kiezen voor een eiken vloer, maar ook voor een geschilderde houten vloer. Ooit gehoord van een geschilderde houten vloer? Dit is een vloer die steeds populairder wordt dankzij de mogelijkheden. Deze vloer is in elke gewenste kleur te verven. Ideaal, toch? Op onze website kun je onze houten vloeren alvast bekijken, maar natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom. Wij zijn niet gevestigd in Nijverdal zelf, maar in Zwolle. Binnen slechts 30 minuten vanaf Nijverdal bereik je onze showroom.

Een passend advies in onze showroom

In onze showroom krijg je een goed beeld van de verschillende houten vloeren. Maak kennis met de vloeren en ontdek de verschillende structuren. In onze showroom kun je ons om meer advies vragen wat betreft houten vloeren. Wij kunnen je onder andere adviseren over het onderhouden van houten vloeren en het leggen van een houten vloer. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen met het maken van de juiste keuze, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe houten vloer. Je kunt ook bij ons terecht voor een traprenovatie.

Een houten vloer voor jouw woning in Nijverdal

Ben je van plan om onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op en maak alvast een vrijblijvende afspraak. Zo weet je zeker dat wij jou een passend advies kunnen geven en heb je de mogelijkheid om het aanbod houten vloeren rustig te bekijken!

Lees meer

Copyright © 2022 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0