Houten vloer Raalte

Houten vloer in Raalte gezocht? Ben je woonachtig in Raalte of omgeving en is jouw woning aan een nieuwe vloer toe? Of kom je binnenkort te wonen in Raalte en ben je op zoek naar een bedrijf in de buurt van Raalte met een groot aanbod houten vloeren? In deze gevallen verwelkomen we je graag bij Plankenland! Plankenland is gevestigd in Zwolle, op slechts een klein halfuurtje rijden vanaf Raalte. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Onze showroom

Ga je voor een houten vloer? Wij verwelkomen je graag in onze showroom. In onze showroom kunnen we je alles op het gebied van houten vloeren laten zien. Wil je bijvoorbeeld weten wat de laatste trends zijn? Of wil je meer weten over een houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Om er zeker van te zijn dat je in alle rust ons assortiment kunt bekijken en vragen kunt stellen, raden wij aan een (vrijblijvende) afspraak te maken. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden via 038-4600251 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Aanbiedingen

Flinke korting op de aanschaf van jouw houten vloer voor jouw woning in Raalte? Het is mogelijk bij Plankenland! Regelmatig bieden wij houten vloeren aan met spectaculaire korting. Deze maand is de Frans eiken kloosterplank bijvoorbeeld bij ons in de aanbieding. Benieuwd welke houten vloeren nog meer met korting te koop zijn? Bekijk onze aanbiedingen.

Ook voor vloerrenovatie!

Ben je in het bezit van een houten vloer en is deze beschadigd? Na jaren van intensief gebruik kan de afwerklaag van een houten vloer slijten. Plankenland heeft veel ervaring met het renoveren van houten vloeren. Wij kunnen de vloer opschuren of beschadigde delen restaureren. Je kunt ook bij ons terecht voor een traprenovatie.

Overige diensten

Behalve voor een houten vloer in Raalte of de renovatie van jouw houten vloer, ben je bij Plankenland ook aan het juiste adres voor een traprenovatie. Ook voor informatie over het onderhoud van jouw houten vloer kun je contact opnemen met Plankenland. Geen zin of tijd om jouw houten vloer jaarlijks te poetsen? Wij nemen deze klus graag van je over. Kortom voor een houten vloer in Raalte ben je bij Plankenland aan het juiste adres.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0