Houten vloer Tiel

Op zoek naar een houten vloer in Tiel? Bij Plankenland helpen we je graag verder. De vakmensen van Plankenland zijn ook actief in deze Hanzestad in Gelderland waar Appelpop en Fruitcorso worden gehouden. Tiel is voor ons geen onbekend terrein en het mooie is dat je bij ons voor een mooie prijs al een houten vloer kunt aanschaffen! Wij bieden je verschillende soorten houten vloeren. Denk hierbij aan kloostervloeren van eiken, maar ook aan de populaire Raftwood eiken vloeren. Eén ding is zeker, al onze houten vloeren zijn van topkwaliteit en bieden je jarenlang plezier. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Doe het zelf vloeren, of toch niet?

Wist je ook dat wij doe het zelf vloeren in ons assortiment hebben? Je kunt er dus ook voor kiezen om een houten vloer in Tiel helemaal op eigen houtje te leggen. Uiteraard is het voor ons geen probleem om je hier een handje bij te helpen. Neem hiervoor even contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor het leggen van jouw nieuwe vloer in Tiel. Benieuwd naar ons volledige aanbod houten vloeren? Bekijk onze website of kom langs in onze showroom!

Jouw verwachtingen worden werkelijkheid

Kun je de juiste kleur vloer maar niet vinden? Geen paniek, want bij ons kun je ook kiezen voor geschilderde houten vloeren. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen welke kleur de vloer gaat krijgen. Kortom, wij doen er alles aan om jouw verwachtingen waar te maken. Je kunt ook bij ons terecht voor een traprenovatie.

Houten vloer kopen? Kies voor Plankenland!

Met de natuurlijke houten vloeren kun je heel eenvoudig een andere look geven aan een ruimte. Wel is het van belang om een houten vloer goed te onderhouden. Ook voor het onderhouden van jouw houten vloer kun je terecht bij ons. Denk hierbij aan het repareren, restaureren en schuren van de vloer. Onze vakmensen weten hier wel raad mee. Wil je meer informatie over onze houten vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0