Houten vloer Wezep

Geef jouw woning in Wezep een andere uitstraling met de luxe houten vloeren van Plankenland. Plankenland heeft verschillende soorten houten vloeren tegen een scherp tarief! Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam Europees eiken houten vloer, geschilderde houten vloeren of Raftwood eiken vloeren. Dit zijn allemaal houten vloeren van topkwaliteit, met een prachtige uitstraling. Benieuwd naar onze houten vloeren? Bekijk dan eens de verschillende vloeren op onze website of lees even verder voor meer informatie. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren
    Geen producten gevonden

Houten vloeren in onderhoud

Houten vloeren vergen onderhoud en dat gaat samen met een poetsbeurt. Je kunt ervoor kiezen om jouw houten vloer zelf te poetsen, maar je kunt Plankenland ook inschakelen voor deze klus. Wij laten jouw vloer weer stralen tegen een scherpe prijs. Interesse in een poetsbeurt voor jouw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kunt ook bij ons terecht voor een traprenovatie.

Meer dan houten vloeren

Niet alleen voor houten vloeren in Wezep kun je terecht bij Plankenland, wij bieden je nog veel meer op het gebied van houten vloeren. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het renoveren van jouw houten vloer in Wezep. Het kan namelijk zo zijn dat de afwerklaag van jouw huidige houten vloer versleten is. De afwerklaag van zo’n vloer kan door de jaren heen beschadigd raken, doordat er mensen overheen lopen en er geschoven wordt met meubels. Gelukkig kunnen onze vakmensen de houten vloer weer helemaal in orde maken door te schuren, te restaureren of te repareren. Het kan zeker geen kwaad om uw houten vloer een opknapbeurt te geven door samen te werken met de vakmensen van Plankenland.

Houten vloer kopen voor jouw woning in Wezep?

Zoals je al hebt kunnen lezen, bieden wij meer dan alleen houten vloeren in Wezep. Als je bij ons bestelt, kun je uitgaan van een snelle levering en flexibiliteit. Wij kunnen je maatwerk leveren en geven altijd eerlijk advies. Op het gebied van houten vloeren in Wezep kunnen wij je dus zeker verder helpen. Wist je ook al dat je ons kunt inschakelen voor een traprenovatie? Plankenland renoveert jouw oude trap met een nieuwe en luxe uitstraling! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat je informeren door één van onze vakmensen.

Lees meer

Copyright © 2022 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0