Houten wanden

Houten wanden gezocht? Bekijk dan de mogelijkheden bij Plankenland. Al jarenlang de specialist op het gebied van houten vloeren, pvc vloeren, traprenovaties en houten wanden. Houten wanden gezocht? Ontdek de mogelijkheden bij Plankenland. Wij zijn dé specialist op het gebied van houten vloeren, pvc vloeren en houten wanden. Bent u op zoek naar nieuwe houten wanden om uw interieur op te vrolijken? Dan helpen wij u graag verder. We beschikken over verschillende soorten houten wanden om uw woning een compleet nieuwe look te geven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 – 460 02 51.

EEN WARME HUISELIJKE UITSTRALING

Bent u op zoek naar houten wanden om uw woning een aangename uitstraling te geven? Het plaatsen van wanden heeft diverse voordelen. Één van de voordelen is de verbetering van het binnenklimaat. Doordat hout een lage geleidbaarheid heeft, zal de ruimte geleidelijk meer opwarmen of afkoelen. Bekijk de verschillende soorten houtsoorten op de website van Plankenland. U kunt uw vragen over nieuwe houten wanden eventueel doorgeven via ons contactformulier.

HOUTEN WANDEN? PLANKENLAND

Droomt u al weg bij het idee van een hout wand in de woonkamer? Of een sfeervolle houten wand achter het bed of in de keuken? De houten wanden kunnen bijvoorbeeld worden gelakt. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Zwolle, ideaal bereikbaar vanuit diverse hoeken van Nederland. Benieuwd naar de verschillende prijzen die wij aanbieden? Neem snel contact op en wie weet beschikt u straks over mooie nieuwe houten wanden.

HOUTEN WANDBEKLEDING? CONTACTINFORMATIE

Houten wanden gezocht? Bekijk dan de mogelijkheden bij Plankenland. Plankenland beschikt over een grote showroom in Zwolle. U kunt bij ons online een offerte opvragen via het contactformulier. Voor aanvullende vragen kunt u telefonisch contact opnemen via: 038 – 460 02 51. Wij zijn ook per mail bereikbaar voor uw vragen over houten wanden: info@plankenland.nl. Naast ons grote assortiment aan houten wanden, kunt u bij ons ook terecht voor houten vloeren en pvc vloeren. Wij beschikken daarnaast ook over verschillende aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunnen per maand variëren. U kunt ook bij ons terecht voor verschillende diensten zoals vloerrenovaties, traprenovaties en algemeen onderhoud aan de vloer.

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0