Noesten, meer of minder?

Ga je voor een houten vloer met kleine noesten of  juist voor een mooie ruige houten vloer, waar alles in zit wat moeder natuur heeft meegegeven? Onze houten vloeren worden geleverd in 4 sorteringen;

Eiken Rustiek A

Deze sortering is bij ons de meest gesorteerde van de vier. In de vloeren die vallen onder rustiek A mogen open noesten inzitten tot 35 mm. De vloer mag geen spinthout bevatten en ook hartstrepen zijn in deze sortering niet toegestaan.

Eiken Rustiek A/B

Rustiek A/B is de tweede variant in onze sorteringen. De vloeren die vallen onder de sortering Rustiek A/B mogen open noesten bevatten tot 50 mm. Er mag geen spinthout in de vloer aanwezig zijn. Daarbij zijn hartstrepen en kopscheuren wel toegestaan.

Eiken Rustiek A/B/C

Rustiek A/B/C is de één na laatste in het rijtje. De vloeren die onder de sortering rustiek A/B/C vallen mogen open noesten bevatten tot 90 mm, daarnaast mag er spinthout in de planken aanwezig zijn. Ook hartstrepen en kopscheuren worden er niet uitgesorteerd.

Klooster

Onze laatste sortering zijn de kloostervloeren. Ben je echt opzoek naar een robuuste vloer? Dan moet je voor de kloostervloer gaan. Deze vloeren bevatten alles wat moeder natuur heeft meegegeven!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0