Onderhoud

Je kunt bij ons terecht voor het onderhoud van jouw houten vloer. Wil je jouw vloer van een opfrisbeurt voorzien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op

Diepte reiniging houten vloeren

Wanneer je bij ons een aanvraag doet voor het onderhoud is het verstandig om enige foto’s van het totale beeld van de vloer mee te sturen, daarnaast ook foto’s van eventuele vlekken. Naar aanleiding van deze foto’s kunnen wij je een advies geven met betrekking tot het onderhoud van jouw vloer.
Daarnaast dienen wij voor het onderhoud altijd te weten waarmee de vloer in eerste instantie is behandeld. Dit omdat verschillende soorten producten eventueel een reactie met elkaar kunnen aangaan wat er voor zorgt dat dat het gewenste eindresultaat helaas niet behaald wordt..

Heb je een huisgemaakte houten vloer behandeld met ROYL olie? Ons advies is dan om je vloer eenmaal per jaar in de onderhoudsolie te zetten. Voorafgaand aan het in de onderhoud zetten dien je de vloer te dweilen met de ROYL Intensiefreiniger. Wil je het onderhouden van je vloer liever uitbesteden? Geen probleem! Tegen een geringe vergoeding kunnen wij het onderhoud op ons nemen, wel vragen we je om de vloer vooraf zelf te dweilen.

#

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0