Heino

ROBUUST Wit geschilderde vloer

Op Instagram, Pinterest en andere social media kanalen zie je ze vaak voorbij komen.. De volledig dekkend, witte houten vloeren!

Onze wit geschilderde houten vloeren worden vaak gebruikt voor de bovenverdieping. Het geeft de ruimtes de zo gewilde Scandinavische, lichte uitstraling. Maar ook in de woonkamer misstaan ze zeker niet. Is wit niet helemaal de kleur die je zoekt? Geen probleem! Deze dekkend geschilderde vloeren kunnen namelijk worden afgewerkt in iedere RAL-kleur. Bij deze vloeren heb je niet alleen de keuze uit de kleur, maar ook de keuze uit hoe breed en hoe dik de plank moet zijn.

Voor de vloer bij dit stel in Heino is gebruik gemaakt van een 22 cm brede multiplank in een ABC sortering. Een multiplank zodat deze goed zwevend gelegd kan worden en deze niet tot nauwelijks werkt. Voor de ABC sortering is gekozen omdat je best nog mag zien dat het gaat om een échte houten vloer. In deze geschilderde vloer zijn dan ook nog kleine open noestjes en scheuren aanwezig. De planken zijn zonder velling afgewerkt en verouderd. Het verouderen gebeurd in een trommel met pyramide stenen. Deze stenen zorgen ervoor dat er beschadigingen optreden aan de zijkanten van de plank en er deuken en butsjes aan het oppervlakte komen. Dit is dan ook een van de kenmerken van onze ROBUUST geschilderde houten vloeren!

De vloer is afgewerkt met een 2-componenten verf in de kleur RAL 9016, dit zorgt ervoor dat deze een zeer slijtvaste afwerking heeft en garandeert een lange levensduur.

Voor het leggen van de vloer is gebruik gemaakt van een rubberen ondervloer. De vloer is hierop zwevend gelegd. Dit wil zeggen, zwevend t.o.v. de werkvloer. De planken liggen wel onderling in de veer en groef aan elkaar verlijmd, zo ontstaat er toch een stabiel geheel! De rubberen ondervloer onder deze vloer zorgt voor extra geluiddemping, wél zo fijn voor de bovenverdieping!

Afspraak maken Alle projecten

inspiratie opdoen?

Bekijk het eindresultaat

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0