Royl vloerolie

royl vloerole

Onze houten vloeren worden goed beschermd door ze met vloerolie te behandelen. Plankenland werkt met de olie van Rigo Special Coatings Royl. Geen enkele andere vloerolie of parketolie is beter bestand tegen water, alcohol en vlekken dan Royl. 1 behandeling is meestal voldoende. Deze olie zorgt voor onderhoudsgemak en voor die uitstraling welke past bij een zorgeloze houten vloer.

Royl is een unieke, professionele vloerolie die o.a. parket- en plankenvloeren op natuurlijke wijze veredelt, verduurzaamt en beschermt.De belangrijkste bestanddelen van Royl vloerolie zijn zuivere gekookte lijnolie en tungolie – onverzadigde, drogende oliën die harden (oxideren) in een reactie met zuurstof.Royl is water- en alcoholbestendig. Na 24 – 48 uur is een met Royl vloerolie behandeld oppervlak beloopbaar.

 

Alles even op een rij

  • Matte uitstraling
  • Makkelijk bij te werken
  • Geen vlekken of kringen
  • Eenvoudig zelf aan te brengen

 

Royl vloerolie is te leveren in onderstaande standaard kleuren:

 

Vloer transparantsfeertint_01_golden_oak_op_eikensfeertint_02_summer_oak_op_eikensfeertint_03_country_oak_op_eikensfeertint_05_noble_brown_op_eikensfeertint_06_canyon_red_op_eikensfeertint_07_deep_purple_op_eikensfeertint_08_mystic_black_op_eikensfeertint_10_2_x_alaska_white_op_eikensfeertint_11_natural_oak_op_eikensfeertint_12_dark_oak_op_eikensfeertint_13_smoked_oak_op_eikensfeertint_14_double_smoked_oak_op_eikensfeertint_15_exotic_brown_op_eikensfeertint_17_beachwood_op_eikensfeertint_16_shell_grey_op_eikensfeertint_18_colonial_op_eikensfeertint_19_walnut_dark_op_eikensfeertint_20_black_forest_op_eikensfeertint_21_mahogany_red_op_eikensfeertint_22_north_sea_op_eikensfeertint_23_antiquity_op_eiken

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0