Traprenovatie: onderdelen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende onderdelen en benodigde materialen bij een traprenovatie.

Overzettrede:

De overzettrede (A) bedekt het gehele loopoppervlak van uw trap. De overzettreden van Reno Stairs® bevatten tevens een neuslijst (B) die de dikte van uw traptrede bekleed.

Stootbord:

Een stootbord bedekt het gedeelte waar u met de neus van uw schoen tegenaan stoot wanneer u de trap oploopt.Het stootbord kunt in zowel alle houtkleuren of wit gegrond afwerken.U kunt er ook voor kiezen dit gedeelte niet te bekleden maar op te schuren en te schilderen.

Antislipstrip:

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap dus veilig op en af kunt. De antislipstrip is leverbaar in brede en een subtiele smalle uitvoering.

Afdeklijst wellat:

Onder de trede zit mogelijk een wellat, ook wel antikraaklat genoemd. Deze kan worden afgedekt met een zogenaamde afdeklijst die deze lat in zijn geheel bekleed.

Tip:

Wanneer u tevens uw stootborden wilt bekleden kunt u, om kosten te besparen, de anti kraaklat verwijderen en vervangen door een stootbord. De stootborden bieden namelijk dezelfde ondersteuning en hebben dus hetzelfde effect als de anti kraaklat.

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0