Traprenovatie Zwolle

Ook voor een traprenovatie in Zwolle bent u aan het juiste adres bij Plankenland! Naast het leveren van prachtige houten vloeren, kunt u ons ook inschakelen als u uw huidige trap zat bent.

The Stairs Factory

Traprenovatie Zwolle

Door uw trap te laten renoveren, zal de hele hal of (woon)kamer direct opknappen. Het resultaat is verbluffend! Voor een traprenovatie in Zwolle maken wij gebruik van hoogwaardige producten. Deze producten zijn gemakkelijk te monteren en daarnaast ook nog eens betaalbaar.

Traprenovatie Zwolle

Is uw huidige trap verouderd en past deze niet meer bij de rest van het huis? Heeft u bijvoorbeeld onlangs een nieuwe vloer laten leggen, en wilt u uw trap hier op afstemmen? Kies dan voor traprenovatie Zwolle. Wij maken gebruik van houten overzettreden. Bij traprenovatie Zwolle kunt u zelf bepalen welke kleur de trap moet worden. U kunt kiezen uit tal van kleuroliën!

Traprenovatie Zwolle, hoogwaardige producten en slijtvaste trappen!

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen. Wanneer u uw trap laat renoveren, wilt u natuurlijk lang genieten van de gerenoveerde trap. Een trap krijgt dagelijks heel wat te verduren, daarom kiezen wij voor slijtvaste producten. Door gebruik te maken van slijtvaste producten blijft uw trap als nieuw!

Betaalbare traprenovatie Zwolle

Een traprenovatie bij Plankenland is betaalbaar. Dit komt doordat wij gebruik maken van houten overzettreden. Bij het plaatsen van houten overzettreden komt geen hak- of breekwerk kijken. Dit scheelt enorm veel tijd, en dit scheelt natuurlijk ook in de kosten.

#
#

Voor- en na foto’s

Benieuwd naar het resultaat van een traprenovatie? Bekijk eerder gerenoveerde trappen!

  ->  Na traprenovatie

Alle voordelen van traprenovatie Zwolle op een rij

Nog even alle voordelen van een traprenovatie in Zwolle op een rij:

  • Zonder hak- of breekwerk een nieuwe trap
  • Onze houten overzettreden zijn leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Ruime keuze uit diverse kleuroliën!
  • Uw nieuwe trap eenvoudig gemonteerd door de vakmensen van Plankenland

Uw trap ook laten renoveren?

Bent u enthousiast over het renoveren van uw trap en wilt u meer informatie? Ga via onderstaande knop naar het contactformulier of neem direct contact met ons op!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0