Vloerrenovatie

Vloerrenovatie gezocht voor je vloer? Doordat je vloer veelvuldig in gebruik is kan het zijn dat de afwerklaag door de jaren heen verslijt. Plankenland kan je helpen door het opnieuw schuren of restaureren van de vloer.

Neem contact op

Vloerrenovatie door Plankenland

Is de vloer aan reparatie toe? Onze vloerspecialisten kunnen je vloer compleet repareren of restaureren. Het verschilt per vloer hoe lang er over de renovatie gedaan wordt, maar tegenwoordig kan dit gelukkig snel en betaalbaar. Voor een vloerrenovatie ben je aan het juiste adres bij Plankenland!

Voor het renoveren van jouw vloer zijn er 2 opties, afhankelijk van de staat van de vloer kan bepaald worden welke optie het beste past. 

Diepte reiniging

Als normaal onderhoud niet meer voldoet, maar de vloer nog te nieuw of netjes is om hem volledig te schuren kun je ons inschakelen om de vloer te reinigen met het Bona Deep Clean system. Dit is een veilige, effectieve en eenvoudige manier om je houten vloer diep te reinigen.

Wanneer de vloer niet altijd goed is onderhouden kunnen er hardnekkige vlekken en resten opgebouwd zijn in het hout wat zorgt voor versleten en doffe plekken. Het Bona Deep Clean system is een krachtige schrobzuigmachine (Bona PowerScrubber) met een zeer krachtige speciaal geformuleerde reiniger voor het professioneel diep reinigen van houten vloeren. De Powerscrubber schrobt met speciale borstels de houten vloer tot diep in de nerf van het hout. Na het schrobben zal de vloer moeten drogen waarna deze vervolgens weer in de basisolie wordt gezet.

Voordelen van dit systeem;

  • Ook uitermate geschikt voor verouderde houten vloeren
  • Voordeliger t.o.v. het geheel schuren van de houten vloer
  • Diepe, grondige reiniging
#
#

Schuren en opnieuw afwerken

Wanneer normaal onderhoud of de diepte reinigen niet meer voldoet kun je ervoor kiezen om je houten vloer te laten schuren. Bij het schuren van de vloer ga je weer terug naar het onbehandelde hout. Hardnekkige vlekken en verkleuringen verdwijnen dan ook bijna altijd!

Na het schuren van de vloer dient deze weer opnieuw afgewerkt te worden. Voor deze afwerking wordt veelal gebruik gemaakt van de kleuroliën van ROYL. 

Of wij je vloer kunnen schuren bekijken we graag ter plekke, dit hangt namelijk sterk af van de houtsoort, de dikte en de bewerking welke deze destijds bij de aanschaf heeft ondergaan. 

Ben je al een tijd ontevreden over jouw huidige vloer? Een mooie vloer is erg belangrijk, je kijkt er elke dag naar. Als jouw vloer versleten is hoef je niet direct een nieuwe vloer te nemen. Met een vloerrenovatie ziet jouw oude vloer weer als nieuw uit en je bespaard een hoop geld. Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het een mooie uitdaging om jouw vloer te restaureren en het weer als nieuw af te leveren. Ben je benieuwd wat de kosten zijn van een vloerrenovatie? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Denk je na over een vloerrenovatie? Neem gerust telefonisch contact op met Plankenland om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 038-4600251. Daarnaast zijn al je vragen over een vloerrenovatie ook per mail welkom via: info@plankenland.nl. De locatie is geen enkel probleem, wij rijden graag naar je toe. Naast een vloerrenovatie kun je bij ons ook terecht voor een traprenovatie of ander onderhoud aan jouw vloer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0