Waar een houten vloer mee dweilen?

Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om je houten vloer mee te dweilen, echter hangt dit wel af van de afwerking van de houten vloer. Mocht je niet weten waar je vloer mee behandeld is? Dweil je houten vloer dan alleen met water. Overige producten kunnen reacties aangaan met de olie of lak waarmee de vloer behandeld is.

Behandelde houten vloer met ROYL

Is je vloer behandeld met olie van het merk ROYL? Je mag de vloer dan wekelijks dweilen met de ROYL milde reiniger. Deze milde reiniger heeft een frisse geur en laat verder geen resten achter op je vloer. Eventueel zou je de vloer ook kunnen dweilen met de ROYL vloerzeep. Deze vloerzeep laat een extra bescherm laag (zeep laag) achter op de vloer, welke gezien kan worden als een ‘waas’ over de vloer.

Behandelde houten vloer met STEP

Heb je vloer behandeld met STEP lak? Dweil je vloer dan met de milde reiniger van STEP. Deze milde reiniger heeft een frisse geur en laat verder geen resten achter op je vloer.

Behandelde houten vloer met Floorservice

Is de vloer behandeld met een olie van Floorservice? Dweil je vloer dan met de Floorservice parketreiniger. Deze parketreiniger is pH- neutraal en daardoor een universeel product welke gebruikt kan worden op alle met Floorservice olie behandelde vloeren.

Behandelde houten vloer met WOCA

Is je vloer behandeld met een olie van WOCA? Dweil je vloer dan met de Natural soap van WOCA. Het dweilen met deze natuurzeep verwijdert het vuil van het hout. Daarnaast zorgen de cocos- en soyavetten in de zeep voor een beschermende slijtlaag.

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0