Houten vloer Enschede

Voor houten vloeren nabij Enschede ben je aan het juiste adres bij Plankenland. Wij hebben een groot assortiment houten vloeren, stuk voor stuk van topkwaliteit. Je hebt jarenlang plezier van een houten vloer, dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor een houten vloer. Omdat een houten vloer voor een groot deel bepalend is voor jouw interieur, vinden we het belangrijk je goed te adviseren. Wij nemen graag de tijd voor je om de mogelijkheden door te spreken. Breng gerust een bezoek aan onze showroom! Hier adviseren we je graag over jouw nieuwe houten vloer in Enschede.

Bekijk al onze houten vloeren

Enig resultaat

Op zoek naar een houten vloer in Enschede?

Heb je in Enschede zelf geen geschikte houten vloer kunnen vinden? Breng dan eens een bezoek aan Plankenland! Onze showroom is gevestigd in Zwolle. De vloeren leveren en leggen wij uiteraard ook gewoon in Enschede. Dit doen wij onder andere bij bedrijven aan particulieren. Je kunt ons aanbod houten vloeren via deze website bekijken, maar je kunt ook langskomen in onze showroom. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Houten Vloer Enschede

 

 

Groot aanbod houten vloeren

Benieuwd naar ons aanbod houten vloeren? In ons assortiment kun je diverse soorten vloeren vinden:

  • Verouderde houten vloeren. Momenteel erg populair. Met een verouderde houten vloer creëer je een prachtige uitstraling in bijvoorbeeld de woonkamer. In onze showroom hebben we een groot assortiment verouderde houten vloeren.
  • Geschilderde houten vloeren. In diverse woonprogramma’s zien we de geschilderde houten vloer regelmatig voorbijkomen. Wij werken onze geschilderde houten vloer af met minimaal 2 lagen Rainbow color primer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Meer weten over houten vloeren?

Plankenland is dé specialist op het gebied van houten vloeren in Enschede. Wil je meer weten over de diverse legmethodes van een houten vloer, of ben je benieuwd hoe het zit met vloerverwarming in combinatie met houten vloeren? Bekijk onze informatie over houten vloeren.

De rit van Enschede naar Zwolle, meer dan waard!

Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Benieuwd naar onze actuele openingstijden? Bekijk deze op onze contactpagina!

Contact

Voor vragen, een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak bereik je ons telefonisch via 038-4600251. Ook kun je ons natuurlijk een e-mail sturen via info@plankenland.nl. We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten in onze showroom. Wie weet ligt er binnenkort wel een prachtige houten vloer in jouw woning in Enschede!

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0