Houten vloeren Almelo

Houten vloeren Almelo? Op zoek naar de houten vloer van uw dromen? Plankenland is de specialist in houten vloeren! Grote kans dat de houten vloer van uw dromen in ons assortiment te vinden is. Bent u net komen wonen in Almelo of wilt u uw huidige vloer van uw woning in Almelo vervangen? Een houten vloer past in elk interieur. Door het gebruik van natuurlijk materiaal, geeft een houten vloer een warme uitstraling.

Houten vloeren Almelo: ons aanbod

Bij Plankenland bent u aan het juiste adres voor een groot aanbod houten vloeren. Ons aanbod is veelzijdig. Van rustieke eiken vloer tot een geschilderde houten vloer. De geschilderde houten vloer is erg populair. Met een geschilderde houten vloer kunt u de vloer precies de kleur meegeven die u in gedachten heeft. Bekijk een deel van ons aanbod houten vloeren of maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen in onze showroom.

Informatie over houten vloeren

Wij zijn de specialist in houten vloeren. Al jaren weten klanten uit heel Nederland ons te vinden. Zelf komen wij ook in talloze steden in dorpen, zo ook in Almelo. Naast de verkoop van houten vloeren, kunt de klus van het leggen van de vloer ook aan ons toevertrouwen. Ook voor informatie over houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over het leggen van een houten vloer, een houten vloer in combinatie met vloerverwarming, het onderhoud van een houten vloer en ga zo maar door. Veel van deze informatie kunt u op onze website vinden. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie over een houten vloer. Bekijk ook onze diensten zoals onze traprenovaties.

Kom langs in de showroom!

Voor een houten vloer in Almelo bent u welkom bij Plankenland. Zelf zijn wij niet gevestigd in Almelo, maar u bereikt ons op circa 50 minuten afstand vanaf Almelo. Om ons aanbod houten vloeren met eigen ogen te zien bent u welkom in de showroom. Wij werken enkel op afspraak. Op deze manier hebben we alle tijd voor u en kunt u ons aanbod rustig bekijken en al uw vragen stellen. Houten vloeren Almelo? Kom langs bij Plankenland!

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier