Houten vloeren Amsterdam

Voor houten vloeren Amsterdam bent u aan het juiste adres bij Plankenland. Wij hebben een groot assortiment houten vloeren, stuk voor stuk van topkwaliteit. U heeft jarenlang plezier van een houten vloer, en dit is dan ook de reden dat veel mensen er voor kiezen. Omdat een houten vloer voor een groot deel bepalend is voor uw interieur, vinden we het belangrijk u goed te adviseren. Wij nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden met u door te spreken. Wij werken dan ook enkel op afspraak. Zodat we zeker weten dat we u goed kunnen adviseren over uw houten vloer.

Houten vloeren Amsterdam

Op zoek naar houten vloeren Amsterdam?

Voor houten vloeren Amsterdam bent u aan het juiste adres bij Plankenland. Wij zijn zelf gevestigd in Zwolle, maar komen in heel het land. Ook in Amsterdam! Wij leveren en leggen houten vloeren in Amsterdam onder andere aan bedrijven aan particulieren. U kunt ons aanbod houten vloeren via deze website bekijken, maar u kunt ook langskomen bij onze showroom.

Groot aanbod houten vloeren

Benieuwd naar ons aanbod houten vloeren Amsterdam? Klik hier om het aanbod direct te bekijken. In ons assortiment kun u diverse soorten vloeren vinden:

  • Barnwood. Bent u op zoek naar een houten vloer met karakter? Dan is Barnwood iets voor u. Onze Barnwood planken zijn afkomstig uit landen als Zwitserland, Italië, Canada en Spanje. Wij selecteren hout dat geschikt is om te verwerken tot een plank met de perfecte uitstraling.
  • Verouderde houten vloeren. Momenteel erg populair. Met een verouderde houten vloer creëert u een prachtige uitstraling in bijvoorbeeld de woonkamer. In onze showroom hebben we een groot assortiment verouderde houten vloeren.
  • Geschilderde houten vloeren. In diverse woonprogramma’s zien we de geschilderde houten vloer regelmatig voorbijkomen. Wij werken onze geschilderde houten vloer af met minimaal 2 lagen Rainbow color primer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Meer weten over houten vloeren?

Plankenland is de specialist op het gebied van houten vloeren Amsterdam. Wilt u meer weten over de diverse legmethodes van een houten vloer, of bent u benieuwd hoe het zit met vloerverwarming in combinatie met houten vloeren? Bekijk onze informatie over houten vloeren.

Houten vloeren Amsterdam? Het ritje naar Zwolle meer dan waard!

Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Wij werken enkel op afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben. Een afspraak in de avonduren is ook mogelijk. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij een traprenovatie.

Contact

Voor vragen, een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak bereikt u ons telefonisch via 038-4600251. Ook kunt u ons natuurlijk een e-mail sturen via info@plankenland.nl, al onze contactgegevens bekijkt u hier.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier