Houten vloeren Rotterdam

Houten vloeren Rotterdam? Voor een prachtige houten vloer in Rotterdam bent u aan het juiste adres bij Plankenland. Rotterdam is een prachtige stad om in te wonen. Niet voor niets staat Rotterdam in de top 10 van Lonely Planet’s ‘Best in travel’. Hiermee is Rotterdam uitgeroepen tot één van de 10 topsteden om te bezoeken in 2016. Rotterdam heeft deze prijs mede te danken aan de prachtige architectuur, de grote hoeveelheid uitgaansgelegenheden, kunst en cultuur. Alle redenen dus om zelf ook een woning in Rotterdam te kopen! Woont u al in Rotterdam en zit u al jarenlang tegen dezelfde vloer aan te hikken? Bekijk ons aanbod houten vloeren en overtuig uzelf!

Maak uw woning compleet met een houten vloer in Rotterdam

Rotterdam heeft niet alleen veel aanbod op het gebied van kunst, cultuur, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden, maar is daarnaast ook nog eens zeer ruim opgezet. Dit geeft een groot gevoel van vrijheid en dat zien we ook terug in de woningen in Rotterdam. Van luxe penthouse tot ruime eengezinswoning in een groene wijk. Of wat te denken van een jaren dertig villa? Maak van uw woning in Rotterdam een echt ‘thuis’ met een houten vloer op maat. Bekijk ons aanbod houten vloeren Rotterdam hier.

Grote collectie houten vloeren

Houten vloeren Rotterdam? Of u nu een verouderde houten vloer zoekt, of juist helemaal zelf de sfeer van uw woning wilt bepalen met een geschilderde houten vloer. Bij Plankenland is het mogelijk. Bekijk ook onze dienstverlening zoals onze traprenovaties.

Advies op maat!

Ziet u een mooie houten vloer op onze website en wilt u hier meer over weten? Neem telefonisch contact op! Wilt u uw huidige woning renoveren of heeft u een nieuw huis gekocht in Rotterdam en wilt u advies over de juiste vloer? Ook dan helpen we u graag. Telefonisch kunnen we u van veel informatie voorzien, maar u kunt ook bij ons langskomen. Onze showroom is geopend op afspraak en gevestigd in Zwolle. We verzekeren u dat de rit van Rotterdam naar Zwolle meer dan de moeite waard is. Behalve houten vloeren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor traprenovatie en het onderhoud van uw houten vloer.

Houten vloeren Rotterdam? Neem contact op!

Voor een houten vloer in Rotterdam neemt u telefonisch contact met ons op. Bekijk ons assortiment en overtuig uzelf! Benieuwd naar ervaringen van andere klanten?

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier