Houten vloeren Den Haag

Houten vloeren Den Haag? Den Haag is een prachtige stad. We kennen de stad natuurlijk allemaal doordat onze regering gevestigd is in Den Haag. Maar behalve ‘Het Torentje’ en de rest van ‘Het Binnenhof’ is er nog meer te zien in Den Haag. Deze stad beschikt over veel historische buurten en vele monumenten. Er is genoeg te zien en te beleven, en op een zomerse dag bent u zo aan de kust. Heeft u net een woning gekocht in Den Haag of wilt u uw huidige woning renoveren? Maak uw huis compleet met een prachtige houten vloer van Plankenland!

Ons aanbod houten vloeren in Den Haag

Woont u in Den Haag of bent u van plan hier te gaan wonen? En bent u helemaal gewonnen voor een houten vloer? Dan bent u bij Plankenland aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al heel wat houten vloeren mogen leveren en plaatsen in Den Haag en omgeving. Graag geven we uw huis ook een nieuwe uitstraling met een prachtige houten vloer. Enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen:

  • Scherpe prijzen en houten vloeren van hoge kwaliteit
  • Onze betrokkenheid en eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring
  • Onze flexibiliteit en snelle levering
  • Maatwerk en service waar u op kunt rekenen, tijdens het gehele traject
  • Vertrouwd, lid van CBW!

Wij leveren diverse soorten houten vloeren in Den Haag

Bent u op zoek naar een bepaald type houten vloer? Bent u bijvoorbeeld bijzonder gecharmeerd van een verouderde houten vloer? Een verouderde houten vloer heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een eeuwenoud uiterlijk. Het zijn zeer karaktervolle houten vloeren. Prachtig in bijvoorbeeld een herenhuis of ander type woning. Bezoekt u wel eens een woonbeurs? Of kijkt u wel eens naar diverse woonprogramma’s, zoals VT Wonen of Eigen Huis en Tuin? Dan bent u de geschilderde houten vloer ongetwijfeld al eens tegengekomen. Trendy houten vloeren, leverbaar in verschillende kleuren.

Plankenland heeft nog meer houten vloersoorten in het assortiment. Bekijk al onze houten vloeren. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij een traprenovatie.

Wij werken door heel Nederland!

Plankenland werkt door heel Nederland. Wij komen regelmatig in steden als Den Haag, Amsterdam, Rotterdam enzovoort. Snelle levering is geen probleem voor ons, en we kunnen uw nieuwe houten vloer ook voor u leggen.

Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Wilt u alle mogelijkheden bekijken die wij te bieden hebben? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze showroom is enkel geopend op afspraak, zodat u in alle rust ons assortiment kunt bekijken. Ook afspraken in de avonduren zijn mogelijk. Neem voor meer informatie over een houten vloer in Den Haag contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier