Houten vloeren Eindhoven

Houten vloeren Eindhoven? Heeft u een huis gekocht in Eindhoven of wilt u uw huidige woning grondig renoveren? Het begint vaak allemaal met een goede vloer! De vloer is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van het huis. Ook willen de meeste mensen het interieur graag afstemmen op de vloer. Om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw interieur, is het aan te raden om goed na te denken over de vloer. Kiest u bijvoorbeeld even vlug een nieuwe vloer uit? Dan is de kans aanwezig dat u hier na een paar jaar al op uitgekeken bent. Wellicht bent u zich momenteel aan het oriënteren voor een houten vloer. In dat geval kunnen wij van Plankenland u goed helpen en adviseren.

Houten vloeren Eindhoven? Bekijk het aanbod!

Plankenland heeft een groot aanbod houten vloeren. Wij zijn de specialist en leggen onze houten vloeren door heel Nederland! Wij komen dan ook veel in grote steden als Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en kleine omliggende dorpen. In ons assortiment kunt u onder andere Barnwood houten vloeren vinden. Ook multiplanken, geschilderde houten vloeren, Europees grenen houten vloeren, verouderde houten vloeren en Europees eiken houten vloeren bevinden zich in ons assortiment. Bekijk ook ons totale aanbod houten vloeren. Dus bent u op zoek naar houten vloeren Eindhoven? Dan zit u bij Plankenland goed!

Onze houten vloeren zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit

Wanneer u net een nieuwe woning heeft gekocht, of wanneer uw huidige woning toe is aan een grondige verandering speelt de vloer een grote rol. Bij Plankenland werken we daarom enkel met houten vloeren van de beste kwaliteit. Onze houten vloeren gaan tientallen jaren mee, en we zijn er van overtuigd dat u niet zomaar uitgekeken bent op een houten vloer. Naast het feit dat onze houten vloeren Eindhoven over de beste kwaliteit beschikken, vinden wij het ook belangrijk scherpe prijzen te hanteren.

Advies op maat? Bel Plankenland!

Bent u gecharmeerd van een houten vloer maar heeft u geen idee welk type houten vloer het best in uw woning past? Neem contact op met Plankenland! Wij hebben jarenlange ervaring en zijn in allerlei soorten woningen geweest. Wij kunnen u voorzien van advies op maat en helpen u graag.

Showroom op afspraak geopend

U kunt ons aanbod houten vloeren Eindhoven via de website bekijken. Voor een nog beter beeld kunt u langskomen in onze showroom. Onze showroom is enkel op afspraak geopend, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Een afspraak in de avonduren is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden zoals een traprenovatie!

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier