Wat we doen

Plankenland biedt verschillende diensten aan op het gebied van houten vloeren. Wij leveren snel en zijn zeer flexibel. Wij geven je eerlijk advies en je kunt een beroep doen op onze grote betrokkenheid. Voor een goede service en maatwerk bent je bij ons aan het juiste adres.

Vloerrenovatie
Is je houten vloer beschadigd? Klop dan aan bij Plankenland  want ook bij een versleten afwerklaag kunt u Plankenland inschakelen. Lees meer over vloerrenovatie.

Traprenovatie
Bent je toe aan een nieuwe trap? Kies dan voor Plankenland. Plankenland zal de oude trap renoveren tot een nieuwe trap met een luxe uitstraling. Je krijgt dan een nieuwe trap zonder breken of beschadiging en u kunt kiezen uit diverse kleuren. Traprenovatie is geschikt voor elk model, zowel oude als nieuwe trappen. Lees meer over traprenovatie. Bekijk ook traprenovatie Zwolle.

  • Onderdelen traprenovatie

Bij een traprenovatie zijn verschillende onderdelen en materialen nodig. Bijvoorbeeld een overzettrede of een stootbord. Bekijk de verschillende onderdelen voor een traprenovatie.

Onderhoud
Wil je de jaarlijkse poetsbeurt van je houten vloer niet zelf doen maar door ons laten doen, geen probleem Voor een scherpe prijs nemen wij dit klusje van je over. Lees hier meer over onze onderhoudsdiensten

Leggen
De 4 meest voorkomende legmethodes voor het plaatsen van onze massief houten vloeren, multiplanken en Bourgogne vloeren zijn:

  • Zwevend
  • Elastilon
  • Verlijmen
  • Verlijmen op spaanplaat

Lees hier meer over het leggen van een vloer.

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0